Britta van Helvoirt

FamilieportretMijn naam is Britta van Helvoirt. Ik woon samen met mijn man Jan-Willem en onze 3 kinderen Noa, Tristan en Tess in Berghem, en ben in 1973 geboren in Den Dungen. Ik werk op de commerciële afdeling van een leasemaatschappij, waar ik me voornamelijk bezig houdt met managementrapportages. Mijn oudste dochter Noa doet sinds november 2011 mee aan de logeerweekenden van Aktiefix, met heel veel plezier. Ze geniet met volle teugen van de activiteiten en het contact met de enthousiaste vrijwilligers. Omdat ik ook mijn steentje wil bijdragen aan het geweldige werk van de stichting, ben ik sinds 2012 als vertegenwoordiger van de ouders van de Aktiefix-kinderen lid van het bestuur. Erg leuk om op deze manier een kijkje “achter de schermen” te krijgen en op deze manier de stichting te helpen nog heel lang gezellige weekenden te organiseren voor kinderen zoals mijn dochter!