Reporter Noa: bezoek FC Oss

We gingen maandagavond 18 januari naar FC Oss, omdat zij ons deze wedstrijd als goed doel hadden gekozen! Oss moest spelen tegen VVV Venlo, zij stonden 2e en Oss 13e. Mijn vader, moeder, broertje en zusje mochten mee. De kinderen van AktieFix mochten mee het veld op en mijn broertje en zusje ook. Wij mochten de vlag van onze stichting vasthouden en de spelers liepen daar achterlangs. De scheidsrechter pakte de bal en de wedstrijd kon beginnen! De eerste helft was er nog niet veel aan, maar de tweede helft wel FC Oss scoorde in de 54e minuut: 1-0. Toen scoorde VVV Venlo: 1-1. Maar op het allerlaatste moment, in de 88e minuut scoorde Oss nog één keer: 2-1! De scheidsrechter gaf het laatste fluitsignaal en de wedstrijd was afgelopen. Ik was eigenlijk wel blij dat het afgelopen was, want mijn tenen waren bevroren! Het was ook -4, ik ben nog wel even met Richard van der Venne (de maker van het winnende doelpunt) op de foto geweest, maar daarna ging ik naar huis. Kortom het was weer een hele leuke avond!

fcossnoa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *